MzKTiMe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MzKTiMe

ezyrewarAds

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gökhan Güleç Denizlispor'da

YazarMesaj
lucky_acu

lucky_acu

nerden Geliyon yaw : fenerbahce cumhuriyeti

Gökhan Güleç Denizlispor'da Empty
MesajKonu: Gökhan Güleç Denizlispor'da   Gökhan Güleç Denizlispor'da Icon_minitimeSalı Ağus. 28, 2007 5:14 pm

Beşiktaş'ta bu sezon kadroda düşünülmeyen Gökhan Güleç, Denizlispor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Genç golcü, yeşil-siyahlılarda kiralık olarak forma giyecek.

Gökhan Güleç Denizlispor'da 18733

Beşiktaşlı forvet oyuncusu Gökhan Güleç, bir yıllığına kiralık olarak Denizlispor'a transfer oldu. Genç futbolcu, Denizlispor Kulübü'nde düzenlenen törenle, kendisini yeşil-siyahlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp binasındaki imza töreninde Gökhan, kulüp başkanı Ali İpek'in Denizlispor'un kendisine ihtiyacı olduğunu söylediğini ifade ederek, ''Ben de kendisine 'benim de bir çıkış yapmam için Denizlispor'a ihtiyacım var' dedim. Anlaştık, çok mutluyum'' diye konuştu.

İpek ise takımda eksik görülen yerlere transfer gerektiğini, golcü arayışını Gökhan'ın transferiyle sona erdirdiklerini, belki bir transfer daha yapabileceklerini söyledi.

Gökhan Güleç Denizlispor'da
1 sayfadaki 1 sayfası